De Top-Modellen vlinder Bizz

Naar aanleiding van het bericht over monarch slaaf Karin Mulder,

             https://hersenspoeling.wordpress.com/2013/08/03/generationele-monarch-seks-slaaf-karin-mulder/  

was ik toch wel nieuwsgierig hoe het zit met andere bekende Nederlandse modellen. Ook hier zie je dat het symbolisme overeen komt met dat van Karin Mulder, waardoor de conclusie getrokken kan worden dat ook (of misschien wel juist) Nederland een land is wat monarch slaven aanlevert voor de “industry”. Dit betekent dat heel wat kinderen, op dit moment, hetzelfde ondergaan als wat Karin Mulder heeft meegemaakt, o.a. dat ze als 2 jarig kind is verkracht door haar vader, wat gebruikelijk is bij monarch programmeren. Ook is de incest vaak de eerste herinnering die dan al zo traumatisch is dat de rest, de martelingen, zieke rituelen enz. verder verdrongen worden. De incest dient als een soort van dekmantel voor de programmering. Zijn er al meer herinneren, worden deze als bizar en ongeloofwaardig afgedaan. Qua achtergrond is er weinig te vinden betreft deze modellen, net of ze zo uit de lucht zijn komen vallen.
Mij verbaast dit niets dat monarch programmering ook in Nederland gebeurt, alles wat je ziet in de publiciteit (politiek, schrijvers, modellen, zangers enz.) zijn eigenlijk bijna allemaal (vrij metselaars hebben ook een groot aandeel) geprogrammeerde slaven, melkkoeien, die een boodschap (perversiteit, geweld, SM, materialisme) uitdragen voor het grote publiek. Mensen beseffen niet dat zij zelf op die manier ook geprogrammeerd worden en dat de belevingswereld daardoor beïnvloed wordt. Normen en waarden vervagen ……

Daphne Deckers

Beta sekskitten

111 x Daphne?

155295738-mijn-leven-als-fotomodel-daphne-deckers-w6307

Alter Marilyn Monroe, zoals veel “sterren”

Doutzen Kroes

Diamonts en pearls van Marilyn Monroe. de eerste monarch slaaf die het publiek mocht zien.
Monroe dient nog steeds als model(lering) voor monarch slaven.

Beta sekskitten

Catfight

Fallus (penis) aanbidding en Disney

Voorbeeld van een Disney sekskitten

Als een lappen pop

Zwijg

Silence

Doutze als catwoman (sekskitten)

 

The hanged man van tarot

De Man opgehangen is een gewillig slachtoffer, iemand die de weg van het offer om een hoger doel te bereiken heeft gekozen. De Man opgehangen vertegenwoordigt de bereidheid om de verleidingen van bevrediging voor een hoger doel in te zetten, en vanwege deze bereidheid en offer voldoet hij aan de doelstellingen die hij in zijn hart heeft. Hij is net als de ultieme martelaar, afziend van eigenbelang en het opgeven van persoonlijke behoeften voor het grotere goed.

 

Als een pop in handen van een handler, tevens in een ziekenhuis setting

Terry Richardson, de meeste zieke fotograaf die er is, altijd omgeven met monarch slaven, en ook met Doutzen

Lady Gaga als overduidelijke sekskitten,gemaakt door Terry Richardson

Hier met Lindsey Lohan waarvan bekent is dat ze MPD heeft … Shhht

Nederlandse modellen zijn in trek bij Terry

Ons (perverts) kent ons

                             

Lara Stone

Foto gemaakt door Terry Richardson, geweld is niet ongewoon is bij zijn shoots.

Geen emoties

Disney programmering

Zoals de meeste modellen

Bondage en de rode schoenen

Illuminatie bal, gemaskerde Lara

Voorbeeld van een Eyes wide shut shoot

De monarch Butterfly

Daphne Groeneveld

 The birdcage

Pink in de birdcage

1 oog en Mickey (Disney)

Nazi stijl, 1 oog bedekken

Monroe kitten

Gemaakt door Kim Noble, artiest met meervoudige persoonlijk

Is het een hij of zij rechts?

Het zwijgen opgelegd door een roos, rozen hebben een occulte betekenis

Ze draagt de vleugels van een monarch vlinder en de roos, schilderij van Nom Kinnearkin 

Kim Feenstra

Smile, i am a devil

Beide kittens?

Kim Feenstra ook als cat woman

Gekooid, iets wat slaven vaak ondergaan voor lange tijden

Dehumaniseren

Good girl, bad girl

Met een vlinder het zwijgen opgelegd

Nog zo`n voorbeeld , opvallend en bizar zijn hier ook de roze ballet schoentjes, de seks party’s met kinderen wordt ook wel pink ballet genoemd.

Queeny van der Zande

Met de baphomet

Satanisch ritueel

Voorbeeld van een model met de baphomet, vlinders en slangen …. trendy?

Blijkbaar?

1 Oog symbolisme

Onderdanige slaaf, als een pop

Van Nom Kinnearkin (666,1 oog, satan handgebaar en hoorns,  als een marionetten pop

Nederlandse Marte Mei van Haaster in Lanvin campagne

Duister tafereel met slangen (voor trauma) ze kijken er doods bij

Kim Noorda

Monarch vlinders

Piramide, rode schoenen

Valerie van der Graaf

Sja, de tekst zegt het al ….

Hello Kitty is mind control symbolisme

Fallus aanbidding

Als een beest worden behandeld (rode schoenen)

Jolanthe

 Beta sekskitten

Playboy-seks bunny’s, met de zussen van Jolanthe

Konijnen tattoo

Eva Marie

 Good girl bad girl seks kitten

Advertenties

5 thoughts on “De Top-Modellen vlinder Bizz

 1. Een erg goed artikel weer.
  Uitstekend onderzoek gedaan.

  Rest mij nog wat te zeuren over details.
  Het woord “occult” betekend “onzichtbaar gehouden”, je gebruik van dit woord is nogal onzorgvuldig.

  Roze ballet schoentjes over de nek van een naakte man, verwijst slechts naar homofilie. Het is slechts een beschrijving van de fotograaf, om de homofilie toeschouwer gerust te stellen dat hij geen klappen krijgt van de vuisten van de gespierde man. Meer zit er niet achter. Het verbeeld gewilligheid.

  Baphomet is een legende beschreven door de vrijmetselaar Eliphas Levi, Albert Louis Constant, in zijn boek Leer en Ritueel der Hogere Magie. De tekening die men overal op internet tegenkomt is van zijn hand. Soms kan men de naam van de auteur nog lezen, Eliphas Levi. De tekening van Baphomet heeft, aldus de auteur, niets met hekserij of satanisme te maken, is een filosofische interpretering, terwijl hij ook tekeningen maakt die hij wel linkt aan het verkopen van de ziel aan de duivel, in hetzelfde boek, maar die ziet men niet op internet.

  Zo zit de interpretatie die je geeft vol met onjuistheden, die nogal dom overkomen voor iemand die de werkelijke achtergronden kent. Misschien helpt dat tegen censuur, het is niet per se fout, maar ik vertel nu eenmaal graag de waarheid over een en ander. Er zijn ook zaken die je juist beschrijft, de bewegingen van de benen van een vrouw/kind die/dat verkracht wordt, lijkt me inderdaad de beste verklaring, omdat haat dan de reden is dat men de monarch vlinder als symbool gebruikt.

  De Jezuïeten staan bekend om deze haat.

  Om nog terug te komen op Baphomet, Albert Louis Constant, de ontwerper van de Baphomet, deze was een Abt van een klooster, ik meen Benedictijnen, die het Katholicisme verlaten zou hebben. Echter, hij bekeerde zich aan het eind van zijn leven terug naar het Katholicisme. Het was dus een infiltratie, waarvan nu dan de geïnfiltreerde groep, de vrijmetselaars, de schuld krijgen. Het Vaticaan heeft hun verbod op lidmaatschap van de Vrijmetselarij nu niet meet strafbaar met excommunicatie, de infiltratie is dus volledig succesvol geweest. Net zo succesvol als het vervalsen van de Bijbel, waardoor Katholieken niet meer de doodstraf krijgen voor het in bezit hebben van de Bijbel. Althans, ik volg nogal wat Amerikaanse predikanten, die bewerend dat de King James 1611 Bijbel betrouwbaar is, terwijl iedereen die de Nederlandse Bijbels kent weet dat het woord “kerk” geen plaats heeft in de Bijbel. De King James 1611 is een nogal Rooms Katholieke interpretatie van de Bijbel, al is het dan gebaseerd op de Textus receptus.

  Samengevat in feitelijkheden, Hekserij is een leugen, want mensen die de Sjabbat onderhouden zijn Joden of werkelijke Christenen, maar mensen die de Zondag houden zijn de Zon(de) aanbiddende Katholieken. Dit is te vinden in de Bijbel, Jezus eist daar van zijn volgelingen dat ze de geboden onderhouden, een van die geboden is het onderhouden van de Sjabbat.

  Ik hoop dat je hier mee wat op het rechte pad komt.
  Seksslaven worden door de Jezuïeten al eeuwen gebruikt om hun doelen te bereiken. Kinderen die ze stelen van protestanten die hen dwars zitten, Amerikanen en Nederlanders bijvoorbeeld, worden door hen ernstig gehaat. De informatie die ik in zag over mind control door de CIA, beweert erg vaak dat mind control niet succesvol was. Hoe moet men dit interpreteren? Het lijkt mij, dat die kinderen gedwongen worden te lachen als ze verkracht worden, anders worden ze vreselijk gemarteld of vermoord, het is niet meer dan Hellige Inquisitie. Dwang. Alle Katholieke opvoeding werkt zo. Met redeneringen worden de misdaden door de Katholieken door hen zelf goedgepraat.

 2. Hoi 🙂

  Goed om te horen dat er mensen zijn die een alternatieve manier kiezen om kanker te genezen, ze kijken je toch altijd gek aan als je zegt dat wietolie kanker geneest, dat heilige vertrouwen in onze dokters is best ongelooflijk als je zelf weet dat zij er vaak niet zijn om je beter te maken ….
  Ik weet niet hoe je hebt geprobeerd om contact op te nemen ….

 3. Hey! Ik heb nu reactie van je!! Ik probeer steeds contact te krijgen, maar dat lukt niet.
  Wil graag de persoon leren kennen achter het blog ;).

  Ik heb gister een reactie gehad van iemand uit Toronto op een post op mijn blog.
  Haar man is genezen van longkanker door hennepolie kuur van Rick Simpson!!

  Kan jij een bericht naar mij sturen via WordPress ? Ik heb ook emailtjes gestuurd eerder…

 4. Ik vind het ook best schokkend. In eerste instantie ga je naar Hollywood kijken, maar als je dan eens echt kritisch naar de Nederlandse “sterren” en bekendheden gaat kijken is precies hetzelfde gaan. Het is allemaal zo nep …. 😦

 5. Ik ben al een tijdje op de hoogte van de Monarch sex slaven in de wereld, maar dit komt toch wel erg dichtbij. De plaatjes van Doutzen, Yolanthe, Kim etc. zijn overduidelijk. Heb eerlijk gezegd nooit zo naar die ‘succesvolle’ bekende Nederlanders gekeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s