Slaven en Meesters

Elke slaaf met meerder persoonlijkheden/DIS heeft een handler, een meester die hem handeld. Hij/zij is degene die de triggers naar boven haalt op de juiste momenten zodat uiteenlopende doelen kunnen worden bereikt zonder dat de slaaf daar zelf bewust van is.

Van Lindsey Lohan is bekent dat ze meerdere persoonlijkheden heeft

Dit staat in modebladen …. niet te vatten

The Handler and The Butterfly Slave

Vaak zijn handlers zelf ook geprogrammeerd

kattwilliams66_thumb

THEY: The Handlers

The Sick Industry 2+3 met oa Fritz Springmeier over trauma based mind control.

Volop monarch symbolisme, roze haar, SS teken, piramide met oog

 

Advertenties

3 thoughts on “Slaven en Meesters

 1. De Fritz Springmeier voordrachten zijn gecensureerd met de copyright smoes.

  Data laatste plaatje in ieder geval, mocht dat er nog staan voor komende bezoekers, je interpretatie is erg ver verwijderd van de interpretatie die ik er aan zou geven.

  Er is geen monarch vlinder op de plaat, maar de plaat staat vol met symbolen die duidelijke betekenissen hebben. Het kruis betekend Rooms Katholicisme. Dat beschrijf je niet, hoewel de titel op de URL van de plaat van vigilantcitizen het wel doet. Het oog in de driehoek is te zien op het plafond van elke Roomse Kathedraal, het oog in een driehoek verwijst dus naar Rooms Katholicisme en niet naar die andere zaken. De SS was opgezet naar model van de Jezuïeten Orde, Katholieken zijn al eeuwenlang joden haters. Dries van Agt en Frans Timmermans staan er om bekend in Nederland. Katholieken haten Joden, omdat Jezus Christus een Jood was.

  Werkelijk, als je dat allemaal niet ziet, dan ben je eerst aan toe zelf eens wakker worden! Het Mattheus Evangelie begint met de geslachtslijn van Jezus, die is zelfs van de geslachtslijn van koning David. Maarten Luther’s laatste boek was getiteld, Over hoe het pausdom op de zetel van de duivel is gebouwd, Johannes Calvijn noemde Pontifex Maximus de romanistische antichrist, dit waren wetenschappelijk volstrekt juiste bevindingen.

  Fritz Springmeier worden door mij ,en anderen die dieper onderzoek doen naar dit thema van ontvoeren en martelen van onze kinderen door de politie, niet vertrouwt. Ons wantrouwen naar Fritz Springmeier verwoorden wij als laag niveau onthullingen, met daarbij regelrechte leugens over bepaalde achtergronden van het pedofiel netwerk, zoals dit onderhouden en bewaakt wordt door de KLPD in ons land. Ik hoorde ondanks interviews met die gast, waarin hij de rol van het Vaticaan in het pedofiel netwerk volledig ontkent, hoewel zijn belangrijkste bron voor informatie, Cisco Wheeler, wel erkende dat het pedofiel netwerk begint bij het Vaticaan.

  Bewijzen dat het pedofiel netwerk ontstaat bij het Vaticaan zijn overvloedig aanwezig op internet en in de documenten die gepubliceerd zijn door het Vaticaan. Sommige Celibataire priesters gebruiken al eeuwenlang slotnonnen als seksslaven. Erg veel slotnonnen worden doodgemarteld. Al zijn daar weinig lekken over, omdat die vrouwen geen contact meer hebben met hun familie en geen vrienden hebben buiten de celibataire papisten om hen heen. Als je daar meer over wil weten, er is een uitstekende audio door een ex non, on line te vinden als “Sister Charlotte Keckler”. Ik kan haar verhaal bevestigen, omdat ik de absurd hoge kloostermuren zag die ze beschrijft in de kloosters hier in Brabant.

  Ken je de documenaire over de Franklin Case, Conspiracy of Silence?
  Zowel in de film als in de rechtszaken, wordt het duidelijk dat de Katholieke kerken, en de nonnen, dat netwerk financieren en ook voorzien van kinderen uit de weeshuizen en internaten. Rusty Nelson verteld dit letterlijk. Ook Kevin Annett heeft hier zeer uitgebreid over gedocumenteerd.

  Waarom zou je klakkeloos Fritz Springmeier vertrouwen?
  Omdat hij in de gevangenis kwam op basis van valse aanklachten?
  Hij deed opvallend weinig om deze valse aanklachten te weerleggen, het is niet ver gezocht dat hij geheime afspraken heeft gemaakt met de Amerikaanse justitie. Misschien is hij bedreigd, hij krijgt een podium bij CIA asset Bil Hicks (Alex Jones).

  Inmiddels zit Tony Alamo 175 jaar vast op valse aanklachten.
  Avro Manhattan prees het artikel van Tony Alamo getiteld:
  The Pope’s Secrets
  Er is ook, nu nog, een Youtube versie van.

  Je hebt nog een lange weg te gaan, Hersenspoeling.
  Maar je artikelen zijn erg goed gedaan, je films zijn uitstekend, je bent een enorme hulp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s