Depopulatie en jij! * Update Martin Vrijland RIVM

Onderstaand filmpje gaat over een plan die al deccenia`s bestaat hoe de mensheid onder controle te krijgen. Vele Nederlanders zijn zich er totaal niet bewust van wat zich onder hun neus afspeelt.

Wij zijn zo enorm dom gehouden, en daardoor verschrikkelijk goedgelovig betreft de overheid. Is er een nieuw vaccin, rijen dik staat men te wachten. Hoe kan het zo zijn dat ouders van kinderen hier zich niet verdiepen als ze zo om hun kind geven als dat ze zeggen?

De info van dit filmpje geldt ook voor Nederland, lees de documenten en verdiep je in de info, kennis is macht en de enige manier om je te wapenen tegen alles wat je wordt aan gedaan, op ALLE levensgebieden.

Zet de TV uit en stop te geloven met wat je overheid je wil doen geloven. Als eenmaal het besef komt en je “wakker” wordt, kun je niet anders dan heel boos worden. 

Silent Wapens for quiet wars

Een document met info van de 1ste Bilderberg vergadering waarover in bovenstaand filmpje wordt gesproken, opgericht door prins Bernard, ook Beatrix was hierbij aanwezig. Heel duidelijk komt naar voren hoe over mensen wordt gedacht door de elite. Hoe de mensheid het beste uitgeroeid kunnen worden, en hoe zoveel mogelijk misbruik te maken van zwaktes. Hun gedachtegang is dat als de sheeple zo dom zijn dat er geen vragen worden gesteld over oorlogen, het slechte eten met GMO`s, de chemtrails, verdienen ze geen hersens, leven, respect. Ze lachen ons keer op keer uit. 

Belangrijke informatie is geel gemarkeerd, maar het hele stuk is de moeite waard om door te nemen

https://docs.google.com/file/d/0B_x0lCVcL0WXU1JNY28xRWhCb0k/edit?usp=sharing

http://stopthecrime.net/

Een filmpje met Brian Gerrish, hij heeft zich gespecialiseerd in de gevaren van NLP en Common Purpose, dit na aanleiding van de vele zelfmoorden onder jongeren. Ook hij haalt de bovenstaande documenten van Bilderberg aan met dat een doel is dat families uit elkaar gehaald moeten worden.

Kinderen moeten zo jong mogelijk door de staat worden opgevoed, zodat ze van kleins af aan voor het “groter” belang worden getraind. Dit gebeurd nu al, kinderen worden opgeleid om “wereldburger” te worden, dit om de introductie van de NWO zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Begin met de jeugd en de toekomst is van jou!

Ook zie je nu al hoe jeugd al op jonge leeftijd met seksule voorlichting worden geconfronteerd en hoe homo en bi-seksualiteit wordt gepromoot door de media en politiek, en zelfs op scholen een thema moet zijn. Ook dit is niet zomaar maar met een walgelijke agenda erachter namelijk dat homo`s. lesbo`s zich niet zomaar voortplanten. Reageerbuisbaby`s zijn ideaal in de ogen van de elite. Geen band met moeder, moeder niet met kind en het is controleerbaar dat er niet teveel mensen bijkomen. Er wordt al reclame gemaakt hoe makkelijk het wel niet is om een reageerbuisbaby te krijgen, dat je dan niet die pijn hebt, of 9 maand zwanger hoeft te zijn en dan niet kunt werken enz Ook hier kun je deze propaganda op korte termijn verwachten

 interessant: 

http://www.youtube.com/watch?v=QOmRk26jrNo (Planned Parenthood)

Planned-Parenthood-Perversion

Een docu over Kinsey en zijn zieke pedofiele (UN) agenda

Het volgende filmpje gaat over hoe Bill Gates doodleuk zit te vertellen hoe door vaccines en ziektezorg de wereldpopulatie verminderd kan worden, je leest het goed, het is niet de bedoeling dat ziekenhuizen er zijn om jou beter te maken, wel om zoveel mogelijk aan je te verdienen en je juist ziek te maken.  En ja, dit geldt ook voor Nederland, mensen hoeven niet meer dood te gaan aan kanker, hier in in het “welvarende” Nederland wel, hier mag je op gruwelijke manier, onnodig aan je einde komen,  zo “humaan” zijn wij 😦

*Update

Martin Vrijland van http://martinvrijland.com/ die een kijkje gaat nemen bij de RIVM, het overheidsbedrijf waar de vaccins worden geproduceerd. Mensen die daar werken lopen snel weg en zeggen geen woord. Toch wel erg vreemd voor een bedrijf wat van ons belastinggeld wordt betaald en wat ten goede moet zijn voor onze volksgezondheid. Hoe kan het dan dan zo zijn dat als je een keer komt kijken en een paar vragen wilt stellen dat er uiterst vreemd en intimiderend wordt gereageerd en er geen positief verhaal verteld kan worden van een medewerker? Dat bedrijf staat in dienst van de burger, wij betalen hen, houden zoiets in stand en dan wordt je op die manier behandeld? Geldt hetzelfde niet voor de politie, ook die staan in dienst van de BURGER, wij betalen hen, niet de compagnie die RIVM heet. Een heel duidelijk voorbeeld hoe de burger constant, keer op keer wordt uitgeleverd aan de grote bedrijven, als het niet bij de burgerlijke basisadministratie is, dat ze weten waar je woont en lastig kunnen vallen met (dreig)brieven, is het wel als je een keer nieuwsgierig bent en een kijkje gaat nemen met een camera en gewoon een paar vragen stelt. Het is echt de omgekeerde wereld, te bizar voor woorden

Een kijkje in de toekomst

Advertenties

2 thoughts on “Depopulatie en jij! * Update Martin Vrijland RIVM

  1. Pingback: Common Purpose (UN) agenda in Nederland Exposed | Hersen-spoeling

  2. Pingback: NLP en Common Purpose (UN) agenda in Nederland Exposed | Mind Control Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s