Pop- Muziek, Media en Mind Control. Meer info!

3 filmpjes waarin uitgebreid onderwerpen als mind control. monarch programmering, mk ultra, Tavistock enz worden besproken. Zeer                  leerzaam en informatief.

De info komt van http://www.richplanet.net/ De interviews zijn met Neil Sanders die boeken heeft geschreven over Mind Control, ook heeft hij een site: http://www.neilsandersmindcontrol.com/

princess-of-the-illuminati

Mind control en beroemdheden

tumblr_m2jysfqAoq1r1hmdao1_500

De controle over Pop-Muziek


 

9af3545d

De controle van Mainstream Media

400706_432547793510516_1482623409_n

Het Jimmy Saville schandaal

Het laatste filmpje gaat over o.a. de Jimmy Saville zaak, het Franklin schandaal in Amerika en de  Dutroux zaak. Ook wordt besproken het grote netwerk wat nog nooit ontmaskerd is .

Er worden linken gemaakt met mind control, pedofilie en corrupte (wereld)leiders. Alleen mensen aan de hoogste top kunnen kindermisbruik op grote schaal verborgen houden, zij hebben de macht en de connecties om het zwijgen op te leggen. Er is enorm veel gebaat om de doofpot dicht te houden en de monarch programmering draagt “goed” betreft de geheimhouding. Velen zullen komen te overlijden en niet eens beseffen welke trauma`s ze hebben moeten ondergaan om geprogrammeerd te worden. Een enkeling ontvlucht de horror en kan gedeprogrammeerd worden en verhaal doen. Of iemand je gelooft is de vraag.

Joris Demmink heeft recent nog zijn lintje ontvangen van Beatrix, veel pedofielen krijgen net als in Engeland lintjes van de koningin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s