Vlinder Anouk

we are one
Anouk = (monarch) vlinder

Het satan handgebaar maakt Anouk regelmatig

bullgod_larycarlson_ani

Op haar truitje Baphomet

e194b-baphomet_gehoornde_ram_cadeau_van_balkenende_aan_rutte

Deze Baphomet hangt bij Rutte in de torenkamer

Together alone verwijzing naar meerdere persoonlijkheden. Het lijkt ook een soort van psychiatrische setting, een plek waar programmering plaats kan vinden

Ze lacht terwijl ze in elkaar geslagen is een tegengestelde boodschap
pijn = fijn
For bitter or worse … er is geen uitweg naar iets beters

toegetakeld worden lijkt te normaliseren

1-oog symbolisme en hij pakt haar bij de keel

Als een pop, emotieloos

Zelfmoord programmering
Anouk is destructief bezig

ook zelfmoord programmering

De clip birds gaat over een ballerina die zelfmoord pleegt.

In een vierluik van clips, waaronder Birds ook valt, komt ook een clip voor die vol met bunny’s zit, konijnen(oren) zijn verwijzingen naar Playboy-bunny, beta sekskitten programmering.

Het nummer heet pretending as always …. hmmm

hitler_00

In de media wordt Anouk beschreven als een shock-babe  (ook weer zo dubbelzinnig aangezien shocktherapie een onderdeel is van programmeren)

Anouk heeft haar liedje ‘Birds’ in zwaar beschonken toestand gezongen, wat achteraf een stunt was voor een reclame van ‘Even Apeldoorn bellen’.                                                                                         

En dat moeten wij geloven ???

Anouk schijnt vaak dronken een optreden te geven

Dit zijn de even Apeldoorn bellen video`s. De boodschap is (bi)seksualiteit, SM, groepseks alcohol enz, zelfs het Wilhelmus komt langs, koningshuis moet natuurlijk ook gepromoot worden.

Dit zijn zaken waar vooral occultisten en satanisten zich bezighouden, en waar ze de jeugd mee willen besmetten.

De volgende clip van Anouk is erg bizar, deze clip hoort bij ook bij het vierluik. Het nummer heet Good Life (tegengestelde boodschap, goed = dood?) en gaat over een vermoorde jongen (met masonisch zwart/wit geblokte blouse) die in de duinen wordt gedumpt. Typisch, er zijn 3 jongens binnen een paar maand verdwenen waarvan er 1 (Anass) “zogenaamd” zelfmoord zou gepleegd moeten hebben. 

Ook komen er honden in voor die op de jongen jagen, ook dat komt bekent voor en heb ik een paar dagen geleden nog aandacht aan besteed. 

♦♦♦♦♦♦

Een reactie van iemand die goed oplet 

… attendeerde me dat Anouk nummer 13 is in het Eurovisie songfestival. Ze zei dat de gebeurtenis met de vermiste broers en het uitbrengen van de clips in dezelfde tijdsgeest gebeurde. 

Vreemd is ook dat de moeder een Facebook heeft waar ze alles opzet??? Dat vrijwilligers gaan zoeken naar de broertjes waarop mijn …. zei dat dat toch helemaal geen lekkere vondst zal zijn. Die vrijwilligers zijn ook geen professionals. Ik was vergeten te melden dat er misschien weer een luguber offer is gemaakt volgens de occulte nummeriek. It is strange…

De broek van de vader is gevonden bij Piramide Austerlitz, dan zegt politie weer van niet…Mensen zijn waarschijnlijk zelf gaan zoeken, omdat politie dingen achterhoudt…

moeder had als profielfoto foto met 1 oog, maar is weggehaald…

Dit is dus een “orchestrated event…”

Er is vast een link tussen de witte ballerina’s en Anouk als de zwart geklede lerares. Ik ken ook een andere videoclip met witte en zwarte ballerina’ s van een Engelse groep uit …2010?

het vermoeden dat die zanger van Postmen de schuldige is, die Anouk heeft gerecruited. Ze hebben samen een nummer gemaakt. 

Hij had ook een video waarin er een look a like van Anouk inzat.
De industrie bepaalt zelfs met wie je een relatie moet hebben volgens mij. En dan zingen ze weer erover.
Erna kreeg ze wat met rapper Unorthadox, waar het ook niet goed mee ging.

Het hele verhaal is echt raar en bestaat op het eerste gezicht uit losse flodders, ga je uit van de duistere waarheid ligt het natuurlijk anders

*Update 19-5-13

Er was nog een detail waar de man gevonden werd. Hij was gevonden in Doorn. Iets met doorn in het oog?

Anouk eindigde als negende gisteren en er waren wel meer Satanische acts vooral die van Ierland op het eind met de mannen met Satanshoorntjes die op de drums aan het slaan waren, een hart in tribalstijl op de achtergrond. Iedereen was tribal getatoeëerd. 

Ik weet niet of je her filmpje gezien hebt waar wordt uitgelegd wat het hart symbool betekent wat die artiesten met hun handen maken, maar dat betekent kortsamengevat dat ze de Antichrist verwelkomen.

Gezellig…

♦♦♦♦♦♦

Niets is wat het lijkt, als er iets is wat ik heb geleerd, dan is het dat wel 😉

943461_553089038047411_1052353494_n

Advertenties

14 thoughts on “Vlinder Anouk

 1. @Global

  Helemaal mee eens, alleen sterker nog religies zijn zelfs verzonnen door dezelfde bloedlijnen die zich bemoeien met de entertainmentindustrie om mensen te misleiden, because it’s all in the game. De film de MATRIX is de realiteit van vandaag de dag we zitten er namelijk middenin. Volgens een Amerikaanse onderzoekster Peggy Kane (zie youtube) kan alleen planeet X ons redden van het net waarin we ons bevinden. Ik heb gelezen dat deze planeet eerdaags een bezoekje brengt aan deze aarde, dus ik ben benieuwt of deze ons zal bevrijden.

 2. Zullen we het even hebben over de bijbel anders? Moord, pedoseksualiteit, homofilie, incest. Noem het meest smerige perverse verhaal dat je kent of het staat wel in de bijbel. En dan steeds: maar god is liefde. De mensen die dat aan hun kinderen voorlezen zijn pas goed geprogrammeerd om hun kinderen te indoctrineren en bewust te worden van alle perversiteiten.

 3. Anouk heeft zeker iets met ogen, dwz het mysterieuse verbergen ervan. Haar eerste songfestival voorronde was grotendeels met ogen dicht gebracht.

  In de beginperiode van Anouk, vanaf 1997, waren de meeste publiciteits fotos als die met het haar ogen verstopt achter een pony, bv:

 4. Ga eens naar de site http://www.vigilantcitizen.com en bekijk de serie ´pictures of the month´. Alles komt langs: het ‘one eye’ thema; het satansteken; monarch vlinders; distopische terreur; zelfdestructief gedrag etc. etc. De gehele entertainment en mode industrie is in handen van satanisten, oftewel illuminati. Het doel is jongelui te verleiden tot al dit destructieve gedrag waardoor – hoopt men – ze niet meer in staat zijn duurzame relaties aan te gaan en een eigen gezin te stichten. Mooie manier van depopulatie toch? Die hele gay agenda behoort ook tot deze beweging. We moeten Hollywood en de muziekindustrie mijden als de pest. Het zijn de middelen van de duivel om mensen weg te trekken van. In Nederland hebben we dat t.v. programma ‘spuiten, slikken en …’. Hetzelfde verhaal. Ook zo’n domoor als Tygo huppeldepup zie je het teken maken. Het treurige aan dit alles id dat die domkoppen zelf het gevoel hebben dat ze o zo origineel bezig zijn terwijl ze als schapen het programma volgen. Bovengenoemde site is sowieso een goede leerschool om illuminati programmering te herkennen. De jongen die de site heeft opgezet komt uit de muziekindustrie. Er zijn echter ook mensen die zeggen dat het een ‘controlled’ kritische site is. Ieder moet maar voor zichzelf denken, informatief is hij zeker.

 5. nu even dit spelletje, volgens de kabalistieke methode waarbij i&j en u&v hetzelfde getal voorstellen:
  a=1
  n=13
  0=14
  u=20
  k=10
  alles opgeteld = 58, 5+8=13!

 6. O en dat er natuurlijk tijd overheen gaat om de lijken te identificeren kan ik begrijpen, maar dat neemt nog niet weg dat deze zaak van alle kanten rammelt..

  Anouk is een artiest uit duizenden, die gebruikt wordt voor de doelen en propaganda voor de elite. Misschien weet ze niet eens wat ze aan het doen is.

  In Amerika hadden ze de clip van L’il Wayne met de Aurora shooting massacre, Keysha die tegen haar wil in “We gonna die young” moest zingen vlak voor de Sandy Hook schietpartij waar heel veel kinderen zijn omgekomen. Dat verklaarde ze op haar Tweet, die natuurlijk weer verwijderd is.

  Dus het verbaast me niets als de Nederlandse artiesten dit ook gaan doen.

  Media en entertainment gaan samen hand in hand…

 7. Update: kinderen zijn dood gevonden, rust in vrede.

  Ik heb nog twee topics gevonden:
  http://boinnk.nl/blog/58013/waarom-kan-de-politie-niet-bevestigen-of-het-om-kinderlijkjes-gaat-of-om-lijken-van-volwassenen/

  Weer de corrupte rol van de politie en ministerie van justitie.

  http://boinnk.nl/blog/58020/heeft-dit-er-iets-mee-te-maken/comment-page-1/#comments

  Dit is een greeo uit de comments van ene Yvonne, die ook op je forum kijkt. yvonne1 says:
  yvonne1 says:
  19 mei 2013 om 22:26
  “als er een man wordt gevonden op een klimrek? ze vinden daar ook een ketting? na een paar tellen was het meteen zover om het zelfmoord te noemen? en waarom is dat speelrek zo snel verwijderd? na twitter berichten over een zelfmoordbrief, komen ze ineens met een brief op de computer. en hij heeft geen onderbroek en schoenen aan? is hij aangekleed? rode onderbroek kleur van bloed? G-STAR ook toevallig mewt die ster? dan nog de zoektochten? 100 mensen deden er aan mee, en ineens heeft papa niet gereden waar ie reed? maar op een andere plek? dan een toevallige voorbijganger die de lijken vind? meteen een oproep wordt er gedaan om daar niet te gaan zoeken? wat valt er dan nog te vinden? als ze zijn gevonden weten ze niet om wie het gaat en zelfs niet dat het om kinderen gaat? dit stinkt weer behoorlijk”

  20 mei 2013 om 01:22
  “pyramide van austerlitz waar de kindjes zijn gevonden= 13 meter hoog obelisk allemaal toeval” Dit is natuurlijk sarcastisch bedoeld.

  Dit is echt dezelfde handelswijze als met Annas…Bewijsmateriaal laten liggen, voorbarige conclusies trekken…

  Rust zacht lieve kindjes!

 8. Als Anouk = ik ben die ik ben is, is ze erg destructief en aan het afglijden, niet echt positief te noemen toch?
  En 13 zie ik niet als een negatief getal, echter er zijn vele in het occulte die 13 wel degelijk een belangrijk nummer vinden.
  Kan me vaag nog iets herinneren dat de “illuminatie” ergens in de geschiedenis een keer zijn verslaan op de 13de, in die zin zou het een geluksgetal voor ons kunnen zijn 😉

  Taylor Swift, een monarch puppet, heeft ook iets met 13 en ziet dit als geluksgetal, zij is echter ook allesbehalve “gelukkig” als monarch slaaf

  Hier afgebeeld met vlinders ….

 9. Het getal 13 is in “de volksmond” een ongeluks-getal. Doch Numerologisch is het getal 13 heel iets anders en zeer positief.
  Getal 1 = IK Ben. Het getal 3 = (natuurlijke) GROEI. 1+3=4; het getal 4 is materie-gericht, dus iets uitvoeren, iets DOEN.
  Dus: het getal 13, Anouk = Ik ben die ik ben, en ik groei, en dat ga ik in praktijk brengen; IK-GROEI-DOEN.
  Dat is 13 echt. En die “volksmond” moet je gauw vergeten, die weet niet beter en is volstrekt niet wijzer.

 10. Hi dat stukje -> “Er zit een model in genaamd F S (op 2:30 zie je haar met de gasbrander)

  Ze is ook een sell-out geworden, doet er alles aan om gezien te worden. Ze zit ook in Take me out. Daar zag ik haar en die meiden dat hartjes gebaar maken. Er zat ook een donkere dame met geblondeerd haar in met een panterjurkje die maar trots vertelde dat ze foto’s van piemels verzamelde.”
  Tuurlijk is het allemaal acteren, maar de meeste meiden schromen zich niet om zich te verlagen voor geld.”

  hoort bij de clip van Afrojack, niet bij het artikel Anouk

  Ik zeg het maar even, anders klopt dit artikel niet meer..

  groetjes

 11. Hey, mogen we dit artikel overnemen op O.Zion of heb je dat liever niet te vaak?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s