De propaganda van het “preventief” amputeren van borsten

Pas enkele uren weet de buitenwereld dat Angelina Jolie haar borsten heeft laten verwijderen, toch is haar naam nu al wereldwijd trending topic op Twitter. Naast tweets over het feitelijke nieuws prijzen veel mensen haar om het moedige besluit dat zij heeft genomen.

Veel Twitteraars noemen de 37-jarige actrice moedig en spreken vol lof over de moeilijke beslissing die zij moest maken. Ook bewonderen mensen haar omdat ze zo openlijk over haar borstamputatie in de New York Times heeft geschreven. Duizenden tweets passeren de revue met daarin woorden als moedig, respect, ijzersterk, rolmodel en bewondering.’Ook al ben ik niet zo’n grote fan van Angelina Jolie, ik kan niet ontkennen dat ze heel moedig is en ik bewonder haar om sommige keuzes’, aldus een twitteraar. Volgens velen is de vrouw van Brad Pitt een inspiratie voor andere vrouwen die kampen met borstkanker. ‘Ik prijs Angelina Jolie de hemel in voor haar moed en bedachtzaamheid om het verhaal over haar borstamputatie te delen’, reageerde de Amerikaanse zangeres Sheryl Crow, die zelf ook borstkanker had.Ook in Nederland slaat het nieuws in als een bom. Claudia de Breij noemt Jolie een stoere vrouw. En model Kim Kötter looft de actrice als volgt: ‘Heel knap dat ze het zo bespreekbaar maakt. Respect.’http://www.ad.nl/ad/nl/1022/Celebs/article/detail/3440969/2013/05/14/Veel-respect-voor-moedige-Angelina-Jolie-na-borstamputatie.dhtml

♦♦♦

Claudia de Breij vindt dit de juiste boodschap voor vrouwen

Dat snap ik als je het satans handgebaar maakt

Luguber ….

♦♦♦

Laten we Angelina Jolie eens onder de loep nemen, hierboven afgebeeld als een (monarch) robot. Naast dat zij een belangrijke bloedlijn is (haar man Brad Pitt, ook en je zou dan ook hun relatie incestueus kunnen noemen) is zij tevens een lid van de CFR, vaak promoot zij agenda`s van de UN/NATO om de boodschap een “trendy” gezicht te geven waardoor mensen het makkelijk zullen accepteren.

 

Marilyn Monroe & butterflies, duidelijke symbolen voor monarch programmering

Angelina Jolie is een satanist/occultist

Haar man Brad Pitt een vrijmetselaar

Je kunt je afvragen of ze de waarheid spreekt, denk je nu echt dat zij de borsten laat weghalen? Ik niet 🙂

De elite is dol op het de-humaniseren van mensen. Kanker genezen d.m.v. bestraling is gewetenloos en bruut als er al veel meer milde methodes zijn om kanker te genezen. Dat mensen van binnen verbranden kicken deze gewetenloze op en in hun bewoording zijn dit kunstwerkjes, kinderen/mensen die omkomen of ledematen missen, noemen zij ook kunstwerkjes. Dit is de manier waarop onze machthebbers en loopjongens (vrijmetselaars) naar ons kijken. Deze propaganda om beide borsten “preventief” te amputeren is te ziek voor woorden. Ze zijn echt aan het kijken hoe ver ze kunnen gaan …. vrouwen die niet ziek zijn hun borsten te laten amputeren is een verre grens voorbij. ieder normaal denkend mens doet dit walgen. Nogmaals, er zijn behandelingen voor kanker die veel milder zijn, maar daar mogen mensen niets van weten. Wel mag je natuurlijk veel geld storten naar het kankerfonds, en mensen trappen er nog in ook 😦

 

Eigenlijk kun je stellen dat alles wat in de media wordt gehypet niet goed voor je is, we leven in een wereld met zeer zieke mensen aan de macht die ECHT allesbehalve goed voor met ons hebben. 

164677_520795027966304_2139485388_n

Advertenties

6 thoughts on “De propaganda van het “preventief” amputeren van borsten

  1. De foto van die slaaf in die rode jurk is ook nog eens As above so below, en women in the red dress = duivel

  2. Pingback: De propaganda van het “preventief” amputeren van borsten | Olympic Zion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s