Het offeren van kinderen en kinderhandel in Nederland (schokkend)

Een getuigenverklaring van een moedige vrouw die satanisch ritueel misbruikt is.

Bijzonder, omdat er slechts enkelen zijn die naar buiten komen.

Bernhard Huiveringwekkend, personen als prins Bernhard   alfrink Kardinaal Alfrink

 juwelen loges en de vrijmetselaars worden genoemd als diegenen die haar, naast haar familie, sadistisch hebben misbruikt.

Ook dat ze een kasteel noemt en dat ze naar de plek toe gaan maakt dat het wel heel dichtbij de Nederlander komt die weinig van deze materie weet. Het filmpje is schokkend en niet voor de gevoelige of jeugdige kijker.

♦♦♦♦

 

Meet Toos of the Family Nijenhuis, a very brave woman who came to meet Kevin Annett at the event Freedom Central hosted for him. Following of from the disclosure of some very sad but important facts, we immediately arranged for an interview with Toos.

This is an introductory clip of the story. There is almost 3 hours of recorded testimony that will be released shortly as part of the initiative being put in place by ITCCS Holland.

This is truly the most difficult interview we have ever conducted, and Freedom Central was very grateful for Kevin Annett’s help in interviewing this very important witness.

http://www.itccs.org

http://www.itccs.tv

Ook spreekt ze over de jacht op kinderen, dit is vaker genoemd, door Cathy o Brian in haar boek transformation of America (Bush en Bill Clinton waren/zijn liefhebbers) en in de Dutroux X files duiken verklaringen op van de jacht op kinderen bij chateau Amerois (mother of darkness castle) in België. Meer over de Dutroux zaak en het kasteel 

Van de site van de verdwaalde dichter:

Fritz Springmeier vermeldt het kasteel in zijn boek : “Bloodlines of the Illuminati” op pagina 205

 
Sinds februari 2003 zit Fritz Springmeier opgesloten in een federale gevangenis waar hij 10 jaar gevangenisstraf moet uitzitten wegens vermeende hulp aan een bankoverval. Dit is weeral een typische zet van de Illuminati om mensen het zwijgen op te leggen.
 
Samen met Cisco Wheeler heeft Fritz Springmeier een boek geschreven over hoe de Illuminati en totaal niet te detecteren een totaal mentaal gecontrolleerde slaaf kunnen creëeren en hoe deze slaven voor allerlei doeleinden in de maatschappij worden binnen gebracht. Deze slaven worden gebruikt voor moordoperaties, spionagedoeleinden, sex en pornodoeleinden, enz.
 
In mijn boek “9/11 – 2012: Operatie Genocide’ vermeld ik de werkwijze van de Illuminati en de CIA en andere agentschappen hoe zij zulke jonge mensen (en meestal kinderen) uit de maatschappij plukken en deze vervolgens volledig te programmeren volgens het Monarch programma opgesteld door het Tavistock institute. Eén van hun grote specialisten betreffende het programmeren van mensen (Monarch Program) bij hun aanvangsfase was Jozef Mengele, een specialist die de Illuminati uit het Auschwitz concentratiekamp hebben overgesmokkeld naar de VS…
 
Door gebruik te maken van elektrische revolvers brengen zij deze mensen dermate hevige pijnen toe zodat hun verstand zich losmaakt van het lichaam en de opdracht registreert die de Illuminati hen geven. Hiernaast ziet U zulk een meisje dat als mannequin optreed in een modeblad, maar dat verder uitgebuit wordt als sexslavin. In haar hals ziet U de twee puntjes van de elektroden van de de elektrische revolver. Boodschappen worden zo ingebracht en gewist uit het verstand van deze slachtoffers.
 
Weinige van deze slaven halen de ouderdom van 30 jaar. Vermoord of totaal uitgeblust als gevolg van de kankers die ontstaan van het veelvuldige gebruik van deze methodes. De lezer moet beseffen dat een gelijkspanning van 120.000V wordt gebruikt om boodschappen in het verstand te brengen en 200.000 V wordt gebruikt nabij de schedel om deze boodschappen nadien te wissen. Het is duidelijk dat de hersenen van deze mensen op korte termijn onherroepelijke schade oplopen. Maar het beperkt zich niet alleen daartoe.
 
Verder houden de Illuminati ook van satanische rituelen. Op de zomer- (21 juni) en winterwende (22 december) vinden kinderoffers plaats. Om aan kinderen te geraken worden hospitalen bezocht (zieke kinderen) of worden kinderen van de straat opgepikt. Sommigen worden op korte termijn geofferd aan Baphomet of Moloch, de god die menselijke offers vraagt – zie Abraham die zijn zoon Isaac had moeten offeren, maar gezien zijn statuut als farao was dit niet nodig – andere kinderen worden opgesloten in ondergrondse kelders of kerkers (zie de Dutroux-affaire in België) in afwachting van gebruik, misbruik en opoffering.
Het verslag in de Dutroux affaire verwijst naar een brief van een op pensioengestelde rijkswachter die melding maakte van dit kasteel. In het begin van de maand april 1996 logeerde hij een Mexicaanse priester. Een Nederlandstalige vriend van de priester kwam hem ophalen.
 
Deze Nederlandstalige persoon maakte melding van het kasteel ‘Château des Amerois’ als een plaats waar satanische avonden plaats vonden en waar kinderen werden opgeofferd. Een Amerikaan werkzaam bij de NAVOen die zogezegd had deelgenomen aan één van deze ‘parties’ en welke zich hierdoor enorm misselijk gevoeld had, gaf deze informatie door aan deze Nederlandstalige persoon.
 
Het domein behoort nog steeds toe aan de Solvay familie.
 
Het document op de volgende bladzijde toont de vergunning afgeleverd in 2005 aan Denis Solvay om herten te mogen jagen op het domein Amerois. (23 oktober, 13 november en 4 december)
Binnen de lluminati families start mind control al voor de geboorte van het slachtoffer. In vele gevallen worden premature geboorten opgewekt omdat dit traumatisch is voor het kind. Springmeier en Wheeler verslag in Volume II:
‘Een premature geboorte is belangrijk omdat de gebeurtenissen rond het kind op een natuurlijke wijze traumatiserend werkt op het kind.
Een premature geboorte zal het vechtersinstinct naar boven halen in het kind. Mocht het kind geen sterk overlevingsinstinct hebben en het vecht niet om te overleven tijdens zijn premature geboortedan zal het niet vechten om te overleven tijdens de folteringen gedurende het programmeren.
Bij een premature geboorte is het selectieproces al gestart. De geruststellende stem van de programeerder spreekt met hypnotische tonen en wordt zo ook gehoord.
De hypnotiserende stem heeft als voordeel het dissociërende trance-effect van het kind dat pijn lijdt. De hypnotische stem bereidt het kind al voor in de baarmoeder.
Hypnotische staafjes worden al bij zeer jonge leeftijd in de hersenen van het kind ingeplant. Hypnotische staafjes gebruiken al de zintuigen.
In werkelijkheid zijn de programmeurs al bezig borelingen te programmeren. Borelingen worden onderworpen aan opgewekte weeën of aan keizersneden bij een premature ouderdom om zeker te zijn dat zij een trauma ondergaan. Wanneer de boreling prematuur het comfort van de baarmoeder moet missen dan ondervindt het een trauma. Door borelingen vervroegd uit de baarmoeder weg te nemen geeft de programmeurs het voordeel om een vervroegde start van de programmatie te beginnen … ‘
 
Uit Fritz Springmeier and Cisco Wheeler, The Illuminati Formula, Oregon City, OR; 1996, pp.21-24)
 
 ‘Een veelvoudige Illuminati zal verschillende rituele functies dragen volgens het aantal occulte niveaus. Er bestaan verschillende bevorderingen voor verschillende niveaus en verschillende rituele data. De schaduwzijde van het hiërarchische systeem wordt maar in werking gezet vanaf de bezegelingceremonie op een ouderdom van 19 en welke Egyptische magie inhoudt.
 
Tussen de 16 en 19 jarige ouderdom worden diepgaande Satanische bevorderingen doorgevoerd gebaseerd op “pathworking.” De ‘wegbewandeling’ wordt beëindigd voordat de ouderdom van 19 bereikt wordt. De ceremonie op 19 omvat de 1.000 lichtpunten ceremonie welke plaats vindt in het super geheime Mother of Darkness kasteel – het in België gelegen ‘Château des Amerois’ nabij de Franse grens en op 20 kilometers afstand van Luxemburg. Dit is een ceremonie waarbij de moeders in het zwart gekleed zijn. Bewaking en dichte bebossing beschermen het kasteel van de buitenwereld. De bewoners woonachtig in het daarnaast gelegen spookachtig dorpje Muno, behoren hoofdzakelijk tot het kasteelpersoneel. Het kasteel heeft een binnen kathedraal met koepel met duizend lichten. Het woord ‘thousand lights’ (duizend lichten) is een Illuminati sissend woord. Wanneer de president dit woord gebruikt om de kerstboom van het Witte Huis te beschrijven, dan weet de hiërarchie wat hij hiermee bedoelt. De kathedraal heeft een grote hal met pijlers aan elke zijde en de troon van the Queen Mother is daar opgesteld…’
 
Al naargelang de Luciferiaanse traditie, zouden Jenna en Barbara Bush al naar België zijn gevlogen samen met hun ouders om deel te nemen aan Mothers of Darkness ‘bezegelende ritueel’ volgens planning.
(Springmeier and Wheeler, Volume II, pp. 204,213)
Denis Solvay (geboren op 1 juli 1957) is vice-president van de Solvay group, Chief Executive Officer of Abelag Aviation and Director of Eurogenetic (een biotechnologie bedrijf).
 
Overeenkomstig het Grand Duché du Luxembourg bulletin officiel  (28 December 2001),
stichtte Patrick Solvay, aandeelhouder van de Solvay Group, wie in het kasteel van Amerois woont (1, Les Amerois, B-6830 Bouillon (Belgium) een bedrijfje op samen met Alexander de Wit, op 3 juli 2001.
 
Dit bedrijfje noemt Itaca International.  Via zijn holdingmaatschappij is Patrick Solvay hoofdaandeelhouder van The Little Gym, dat activiteiten voor kinderen organiseert zoals zomerkampen en vakantiekampen.
 
Op 1 mei 2004 wordt in het registreerkantoor melding gemaakt dat Itaca International verhuisde naar Bertrange (5 rue Pletzer, L-8080 Bertrange).
 
Dit adres stemt overeen met het adres van Le Petit Gym. Het blijkt dat Itaca International eerst “The Life Skills Company” noemde, dat ook aan Patrick Solvay toebehoorde.
 
Er zijn getuigenissen opgenomen tijdens de Dutroux affaire die aanwijzingen gaven dat er orgieën georganiseerd werden in kastelen. Michel Nihoul, de medeplichtige van Marc Dutroux, organiseerde orgieën in zijn kasteel Faux- les-Tombes.
 
Kinderlichamen werden opgegraven in het park van le Château de Sautou, nabij de Belgische grens, dat eigendom was van de seriemoordenaar Michel Fourniret.
 
Door mij in dit onderzoek verder te verdiepen heb ik kunnen vaststellen dat de Illuminati zich niet beperken tot de jacht op herten, maar op een ander soort ‘wild‘.

 Getuige X2

X2 werkte als politieagente mee aan het Dutroux-onderzoek. Wanneer de zaak X1 werd besproken tijdens een vergadering, viel het de deelnemers op dat X2 erg overstuur bleek te zijn.

 • Na het bespreken van haar geschiedenis met één van haar hogere officieren betreffende deze kindermishandeling, besloot ze om als getuige op te treden.
 • X2 was beland als een meesteres bij een magistraat in Brussel en ‘evolueerde’ later naar een hoger echelon, tot het niveau functionaris en woordvoerder van het ministerie van Justitie, die lid was van de Rotary.
 • Deze twee mannen maakten deel uit van een netwerk waarin ze werd misbruikt vanaf het einde van de jaren ‘80.
 • X2 werd gespaard van de extreme martelingen sessies, maar hoorde van andere meisjes spreken over kindermoorden en was aanwezig bij een jachtpartij op kinderen, iets waarover ook de andere X-getuigen hebben gesproken.
 • Enkele van de daders en locaties waar deze misbruiken plaats vonden bleken dezelfde te zijn zoals genoemd door X1 en andere X-getuigen.
 • X-2 trok zich terug als getuige toen ze zag dat het onderzoek werd gesaboteerd, iets wat haar niet verraste

 

Lees verder op onderstaande links.

http://deverdwaaldedichter.be/page_59.html

http://wikispooks.com/ISGP/dutroux/Belgian_X_dossiers_of_the_Dutroux_affair.htm

 

Chateau Amerois

De horrorverhalen van getuigen, zijn dezelfde sadistische mishandelingen die trauma based mind control slachtoffers ondergaan, lees mijn berichten over de info reeds hierover geschreven. Misbruik van kinderen houdt het netwerk samen, kinderen worden gebruikt voor chantage doeleinden (niemand wil met een naakt kind op film staan) om (politieke) agenda`s voor elkaar te krijgen.

Kinderen worden gebruikt voor eigen perversiteiten, porno en voor trauma based mind control. Op alle belangrijke plekken zit een monarch puppet, alle ministers, kamerleden hebben Tavistock moeten ondergaan, wat betekent dat allen geprogrammeerd zijn. Hetzelfde geldt voor 90% die je in de media ziet.

Over “witte” (kinder)slavernij wordt niet gesproken
Dit is zo hypocriet als je weet dat er miljoenen monarch robotten rondlopen.

Dat velen volgen met het vertellen van hun verhaal ….. inmiddels zijn de ervaringen niet meer ongeloofwaardig, er is zoveel info betreft deze materie dat naïef blijven een keus is.

kind-sad-2
Wakker worden Nederland, er zijn kinderen die wachten op redding, of die een soortgelijke toekomst te wachten staat. Als deze stinkende doofpot naar buiten komt, misbruik van kinderen op grote schaal, dan stort de piramide in elkaar want dan ziet het gepeupel het ware gezicht van hun leiders ….

fascistische satanische gewetenloze psychopathische kindermisbruikers en moordenaars,

die uit zijn op uw KIND.

brettonwoods

Advertenties

9 thoughts on “Het offeren van kinderen en kinderhandel in Nederland (schokkend)

 1. Pingback: Incestpropaganda en seksueel misbruik op grote schaal | Hersen-spoeling

 2. Pingback: URL

 3. Pingback: Homepage

 4. Meanwhile, there are also topical medications for vaginal infection. Don’t boycott the Church–it’s the Physique
  of Christ. This silence can finish up top to pelvic
  inflammatory disease, infertility, and cervical most cancers.

 5. Most will by no means know, because men harbor these issues which is sad.
  She attire sexy when she understands you’re around.
  My sex life wasn’t what it ought to have been, because of it.

 6. Pingback: INCEST-PROPAGANDA EN SEKSUEEL MISBRUIK OP GROTE SCHAAL – Olympic Zion

 7. Pingback: Incestpropaganda en seksueel misbruik op grote schaal | Mind Control Nederland

 8. We have been warned about thes activities by the Fatima prophercies. Pls check the site Thewarningsecondcoming. com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s