Puppet Jetje en agenda 21

Ik kwam vandaag het volgende artikel over Jet Bussemaker tegen die agenda 21 aan het promoten is. 

cult-marxism

index index2

http://www.nu.nl/politiek/3419623/bussemaker-vindt-vrouwen-veel-teren-man.html

10901

Volgens Jetje moeten vrouwen zich schuldig voelen als ze bij hun gezin willen zijn. De staat heeft “geïnvesteerd” in jouw als belastingslaaf dus werken moet je. Inmiddels heeft deze propaganda goed zijn werk gedaan want men vindt nu al dat werk voor het opvoeden van kinderen gaat, mensen kijken raar als je zegt dat je vindt dat ouders er voor hun kind moeten zijn. In Nederland kan dat niet, als alleenstaande moeder moet je een half jaar na je bevalling aan het werk. De maatschappij wordt met opzet zo gemaakt, kinderen moeten zo jong mogelijk naar de opvang zodat de staat ze kan opvoeden, niet jij als ouder, als individueel.

Eugenics

De gevolgen, als ouders van nu niet heel snel wakker worden, is dat we heel rap een maatschappij krijgen waar kinderen niet meer op een natuurlijke weg geboren gaan worden, oa de voeding van nu maakt dat als we 2 a 3 generaties verder zijn, we geen kinderen meer kunnen krijgen, als ze dan nog kinderen mogen krijgen. Zoals ik al in eerdere berichten aan heb gegeven, de fascistische nazies nog steeds aan de macht en die zijn into Hitlers eugenics.

                            eugenics_tree_1921

Gevolgen van al het gif wat we op diverse manieren binnen krijgen zie je al door de vele miskramen die vrouwen krijgen. Kinderen van nu krijgen op school agenda 21 voorgeschoteld. Een individu telt niet, alleen de groep. De EU, globalisme, wordt gepromoot, pestpropaganda en homoseksualiteit (die kunnen zich niet voortplanten) antihomo-pestcampagnes is gespreksstof van de dag. Deze campagnes zijn er niet ten wille van uw kind, het creëert oa verschillen tussen kinderen, kinderen worden juist tegen elkaar opgezet. Kinderen wordt al vroeg bijgebracht dat je vooral niet je mening mag zeggen want dan ben je een “pester” of een “hater”

hejij                TGDjongPers           Voorkant-poster-Coming-Out-Dag-e1349933092686

Volgens jetje is het ook niet belangrijk dat je hecht met je kinderen, alsof kinderopvang de band met ouders kan vervangen in jaren die juist zo belangrijk zijn. ongelooflijk dat we in een maatschappij zijn beland waarbij de staat een soort van god is die bepaald hoe jij je leven moet leiden op ALLE levensgebieden, het begrip burgerschap is zo hypocriet met psychopaten zoals zij aan de macht. Alles is nep, alles wordt gerund door vrijmetselaars. En daar moet je dan je kind aan toe vertrouwen. 😦

Begin met de jeugd en de toekomst is van jou. 

images (1)notfascism

Vraag jij jezelf als ouder wel eens af je kind ook daadwerkelijk ECHT iets leert op school, heb je door welke thema`s kinderen bespreken in de klas? Seksuele voorlichting voor kinderen van 4 jaar, in de klas, niemand die bezwaar heeft of daar een wenkbrauw bij optrekt? Weet je wat NLP is? Onderstaand filmpje gaat over NLP met als spreker Brian Gerrish.

Of heb je het te druk met werken, werken, werken en te zorgen dat je je burgerplicht voldaan hebt? Zo ja dan zet je de prioriteit 1, je kind op de tweede plek en ben je egoïstisch bezig. Jetje Bussemaker zou wel trots op je zijn …. haar propaganda treft doel is

 

9789072219589-jet-bussemaker-dochter-van-een-kampkind-178

Ook heeft Jet, als een echt monarch melkkoe betaamd een boek geschreven,
hoe serieus kunnen we dit nog nemen?

Ik noem dit propaganda en weer iets waar ze geld mee verdien, zoals altijd win win win

 holopropaspiel

1914AppealForAidForJews           1945jewyorktimes6million

The following news about 6 million Jews Holocaust was published in New York Times on October 18, 1918

217950_422390227798484_1155141952_n

Advertenties

3 thoughts on “Puppet Jetje en agenda 21

  1. Dat lijkt er wel bijna op. Maar er zit ook onderdrukking bij. Iedereen moet er aan mee does. Dus elkaar helpen mag selfs niet en kan vaak niet omdat er naast weer dreigementen zin om je teen te louden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s