Het grote verraad van het vrije denken en de vrije wil

De term vrij denken komt van de vrijmetselaars

vrij denken over religie betekent satan aanhangen, vrij denken over politiek betekent corrupt zijn tot op het bot, vrij denken over vrijmetselarij is dat mensen geofferd moeten worden voor het hogere doel wat zij voor ogen hebben, een luciferiaanse NWO

Vrijmetselaar Boris van der Ham predikt graag over vrije moraal

Boris met zijn vrienden van de vrije moraal, weer politiek die zich mengt met showbizz. Handlers van slaven en slaven van welke branche dan ook zie je vaak samen, zie ook mijn andere berichten.

Is dit vrijheid? reclame voor de EU, dus van belastinggeld

Zoals je ziet, Linda en Paul de leeuw beiden besproken die een slaaf promoten die zogenaamd wel/niet homo is …. de persoon die jongens die al twijfelden “over de streep moet trekken”

En over de streep trekken doet hij met dit satan handgebaar wat ook nog eens een KRO programma is. KRO is alles behalve een gelovige zender , waren/zijn het niet juist katholieke priesters die kinderen misbruiken?

Goedele als meesteres in rood zwart

Hier is ze afgebeeld als de duivel en de jacht is geopend

Boris weet zijn vrienden wel uit te zoeken zullen we maar zeggen, zijn boek zegt ook genoeg

1-oog symbolisme en monarch slaaf Dibi

Femke houdt van de zon, net als alle satanisten, haar boek, vrijheid als ideaal zal wel niet zo ideaal zijn als dat wij moeten geloven.

Inderdaad

Niet in het belang van politie waarschijnlijk aangezien je al een bekeuring krijgt als een agent zich beledigt voelt …. je beledigt voelen is een keuze 🙂

1-oog symboliek

Nazi V teken, zo hypocriet ook deze reclame, Israël kan doen wat die wil, wordt geen aandacht aan besteed terwijl ze zich gedragen als de nazies in de 2de wereldoorlog

Prijzen kun je zelfs winnen, niet dat je een prijs nog serieus kunt nemen als de EU of Obama de nobel prijs wint voor de vrede, worden mensen al wakker? Slecht=goed tegenwoordig

Kijk maar even goed naar zijn jasje

Het begin wordt zo te zien al gemaakt om paal en perken te stellen aan vrijheid van meningsuiting. iedereen voelt zich beledigt tegenwoordig. Je gedragen als een of ander beest, die (groep) sex moet hebben, of op z`n minst homo moet zijn, dat mag wel en wordt als vrij gezien?

Geen angst, onzekerheid, daarna angst om bang te zijn dat je geen publieke mening hebt, want dan ben je echt een “gekkie”

Vrije pers bestaat NIET, alleen propaganda

1-oog symbolisme, niet zo erg creatief bedacht

Is het nou wel of niet gevangen? De vogelkooi is betekenisvol en een teken dat dit propaganda is en geen eigen creativiteit.

Raadsel van de vrijmetselaarsomroep VPRO, de vogelkooi en de duif, al eerder besproken.

Geschreven door iemand onder total mind control? Wakker kussen, sprookjes worden veel gebruikt bij programmering van slaven.

 

Advertenties

3 thoughts on “Het grote verraad van het vrije denken en de vrije wil

 1. VPRO is geen Vrijmetselaars omroep.

  Het is erg spijtig dat je de waarheid niet beseft over de VPRO, want die is zo ontzettend veel leuker en smeriger dan wat je verteld hier.

  Ik daag je uit kennis te nemen van de waarheid.
  Als het VPRO personeel van de waarheid beseft, zullen ze over willen stappen naar een andere omroep. Liever zag ik het dat ze zich zouden bekeren, dat ze de humor van hun situatie gaan inzien. Maar zal ik het kunnen uitleggen? Ik zal beginnen met een samenvatting:

  De VPRO is de reden dat Johan van Oldenbarnevelt onthoofd werd.

  Flauw hoor, u kan niet weten of dat waar is.
  Maar serieus, mijn poging begint…

  VPRO betekend: Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep.
  Als u dat niet geloofd, gebruik dan aub even een zoekmachine, de betekenis van VPRO wordt ook uitgelegd op Wikipedia.

  U zal weten wat Radio en Omroep betekend, maar weet u wel wat Vrijzinnig Protestantisme betekend? Neen, maar u vermoed een betekenis? Interessant. Tegenstelling van Rechtzinnig Protestantisme, eventueel tegengesteld aan neocalvinisme? Hmmm.

  Neen.
  Vrijzinnig Protestantisme is een sekte die opgezet werd in ons land door de Remonstranten in de 19de eeuw.

  Iemand met kennis van geschiedenis weet nu al wat ik allemaal bedoel.
  Johan van Oldenbarnevelt werd namelijk onthoofd, omdat hij een Remonstrant was. Wat is Remonstrant? Remonstrant is landverraad in ons land, aldus de Synode van Dordrecht die dat onderzocht, Johan van Oldenbarnevelt werd onthoofd voor landverraad.

  Dit geven de leugenachtige historici in dit land niet gemakkelijk toe, maar het is wel de waarheid.

  Dus, ik herhaal in andere bewoordingen:
  Vrijzinnig Protestantisme is een sekte, die werd opgezet door een Remonstranten, dat is een groep lieden die gelooft in landverraad.

  Beetje veel allemaal ineens voor de bezoeker, ik begrijp.
  Maar ik vertel u de waarheid.
  Ik raad u aan mij niet te geloven, maar eens te onderzoeken middels historische bronnen waar de Synode van Dordrecht over gaat, met in het achterhoofd dat er veel gelogen en geheim wordt gehouden over onze geschiedenis. Er zijn in de VS ook erg veel publicaties over dit onderwerp door de Calvinisten aldaar, de Amerikaanse term voor Remonstranten is Arminians.
  De volgelingen van de Nederlandse theoloog Arminius.
  Handig om te weten hoor, want als iemand zich on line Arminius noemt, dan kan je er van uit gaan dat het een Jezuïet is.

  Wat wel het meest spijtig is, dat is dat de BVD, nu dan AIVD, bespioneerd wordt met de camera’s van de VPRO, maar dat de BVD niet wist wat ik u tracht te laten zien. VPRO camera’s en personeel, vermeend of niet, kwam ik ook tegen bij een politiek congres, en op andere plekken, waar ze ontzetten succesvol zijn in hun spionage, omdat niemand in Nederland begrijpt wat Vrijzinnig Protestantisme is, wat Remonstrantisme is. De meeste Nederlanders beseffen niet eens wat landverraad is. Een leider van de Staten Generaal, die niet begrijpt wat landverraad is, loopt een erg groot risico dit te begaan. Ik ben daarom van mening dat Johan van Oldenbarnevelt zich vrijwillig liet onthoofden om het nageslacht te leren wat Remonstrantisme is.

 2. Het onzekerheidsprincipe is de basis van al het geloof vastklemmen aan iets wat gedreven wordt door onzekerheid angst mag nooit een drijfveer zijn het vrije denken van de authentieke mens is onzekerheid ben bewust ben mens en besef dat zekerheid in feite een illusie is gebaseerd op jouw cultuur perceptie en je persoonsgebonden beleving van de werkelijkheid . Iedereen verzekert zich voor de zekerheid . Het onzekerheidsprincipe als kind wordt je al in cultuur gebracht voor de zekerheid. Waar is de objectieve mens gebleven als je continu beïnvloed van kind af aan. Hersenspoeling fanatisme leidt tot angst en angst mag nooit een drijfveer zijn. Je bent onzeker wat door veel mensen ontkent wordt omdat ze het authentiek zijn kwijt geraakt zijn. Iedereen praat kiest in zijn eigen straatje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s