Homoseksualiteit en Mind control

De vraagstelling is, kan homoseksualiteit aangeleerd worden. Kijk en oordeel zelf 😉


De elite vindt het fijn om mensen te denigreren. ook is het een manier om de slaaf te laten voelen dat het niets waard is.

Verschillende types voor verschillende alters. Op die manier blijft de slaaf onder controle en gedissocieerd.

Een teken van over de regenboog programmering Alice in Wonderland

pentagram speld, wing disc, doet me denken aan dit boek, the pink swastika

http://www.defendthefamily.com/pfrc/books/pinkswastika/html/the_pinkswastika_4th_edition_-_final.htm

Meervoudig afgebeeld incl slecht (sekskitten met leopard print) en goed (netjes), en niemand heeft door wat de bedoeling erachter is, of dat er al wat aan de hand moet zijn.

de 2 opposities

Typetjes die typetjes nadoen, dit wordt gedaan niet voor uw vermaak, maar weer om de slaaf te laten doen denken dat het typetje een “normaal” alter is, het houdt de slaaf in de war en in de pas

Just keep the program going …. geldt voor beide btw

Een tekst die zwak maakt.

De Mickey oren, overduidelijk teken van Disney programmering

Wil de echte Gerard Jolink opstaan …..

Hij vraagt op deze manier zelf om “gek” gemaakt te worden …. Ook weer niet zomaar gedaan, maar om de slaaf onderdanig te houden.

Wat moet je daar nog op zeggen …

Dolfijntraining, een geavanceerde vorm van mind control waarbij ze ook seks moeten hebben met de dieren. Ik ben al verschillende BN`ers tegengekomen op de foto met een dolfijn.

Nog meer typetjes. Slachtoffers van trauma based mind control kunnen honderden gedissocieerde alters hebben, allemaal gevormd door trauma. Elk deeltje kan afzonderlijk geprogrammeerd worden voor verschillende doeleinden zoals porno, drugshandel enz  die met een trigger kan worden opgeroepen indien nodig

Het is best triest hoe deze mensen worden neergezet, hun image bedenken ze niet zelf, deze mensen worden letterlijk geleefd. Het ergste is dat dit als hip/trendy wordt gezien, dit is ook het doel ervan. De massa wordt ook geprogrammeerd op deze manier, want zij gaan de sterren nadoen. De programmering werkt over en weer en houdt elkaar in stand.

En mocht je al denken dat dit iets is wat nog maar even speelt, het speelt al decennia`s en gaat van generatie op generatie. Volgens mij zitten we al in de vierde generatie sowieso.

1 oog symboliek

Apen worden veel gebruikt bij programmering. Ook om trauma bij het slachtoffer te creëren.

Hoeveel typetjes van man tot vrouw heeft Andre van Duin wel niet. Van Duin is trouwens ook een belangrijke illuminatie familie.

Opvallend ook dat al deze artiesten ERG koningshuis gezind zijn

Propaganda kun je beter zeggen. Zeker geen toeval, bij het koningshuis oa Maxima zie ik ook tekenen van programmering.

Rammen maar, een letterlijke verwijzing naar geweld, en natuurlijk weer een ander typetje.

wijdbeens, denigrerend voor de slaaf

1976AndreVanDuinSolo

Zoals je ziet, over de regenboog programmering is van alle tijden

Duidelijk verknipt, en weer 1 oog symboliek.

Conclusie

Als eerste wil ik duidelijk maken dat ik niets tegen homo`s heb, ieder moet dat voor zichzelf beslissen waar hij/zij gelukkig bij is. Ik was altijd ervan overtuigd dat dit een aangeboren iets is.

Maar 😉

Doordat ik mij in mindcontrol ben gaan verdiepen ben ik erachter gekomen dat de homo`s die je op tv ziet, allemaal onder mind control zitten. Dit vond ik toch wel een bizarre uitkomst waarbij ik mij de vraag ging stellen of homoseksualiteit iets is wat door factoren bij elkaar te zetten gecreëerd kan worden.

De massa doet nou eenmaal na wat de sterren doen, met daarbij alle reclames met sublieme boodschappen enz, kan het zo zijn dat we inmiddels zo ver zijn afgegleden met ons denken dat we ons alles kunnen laten aanpraten.

Inmiddels ben ik zover dat dit inderdaad zo is, ik denk dat velen geen homo of lesbi zijn maar dit onbewust in zich hebben laten doorspelen, dit doordat het door de jaren heen is genormaliseerd en zelfs door de media en politiek wordt  gepromoot.

Zie filmpjes hieronder die ik daarover heb gemaakt. Als je het teken bekijkt van de regenboogactie, de true colors kom je uit bij de knigts templars, jesuieten.  Niet positief te noemen, verklaard ook de propaganda van de gay agenda. (zie linkje boven van het boek de pink swastika, erg interessant)

Nogmaals, ik hoop niet dat ik mensen beledig want dat is absoluut niet mijn bedoeling 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s